Juustot

OHJESIVU | Ohjauspyyntölomake | Paluu ÄI4A-ryhmän sivulle

external image ebd06c59ef8fca.jpg

Kuvan lähde: Culture Prewiew

Madonna Louise Veronica Ciccone

Syntynyt: 16.8.1958
Taitelijanimi: Madonna
Kotipaikka: Bay City, Michigan
Aktiivisena: 1982-
Tyylilajit: Pop, Dance, Disko
Ammatit: Laulaja, näyttelijä, lastenkirjailija
Levy-yhtiöt: Artist Nation (2008-)
Warner Bros (1982-2008)
Maverick (1992-2004)
Sire (1982-1994)

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Madonna

Madonna ja kabbala

Madonna tunnetaan kabbalan intohimoisena opiskelijana ja puolestapuhujana. Omien sanojensa mukaan Madonna kiinnostui kabbalasta vuonna 1996, esikoistyttärensä Lourdesin syntymän aikoihin. Hänen kerrotaan lahjoittaneen miljoonia dollareita Kabbalah Centrelle eli Yhdysvaltain kabbala-keskukselle ja hän pitää jatkuvasti punaista nauhaa ranteessaan merkkinä uskostaan. Lisäksi on kerrottu tähden ottaneen lisänimekseen uskonnollisen nimen Esther. Hän on myös näyttävästi tukenut Kabbalah Centerin Spirituality For Kids-projektia, jonka hän uskoo edistävän lasten hengellistä kehitystä.
Kabbala on juutalainen mystinen traditio, jota kehitettiin keskiajalla Euroopassa, ja joka elää edelleen.

Lähde: Wikipedia

Madonnan elämä

Madonna syntyi 16. elokuuta vuonna 1958. Hänen koko nimensä on Madonna Louise Veronica Ciccone. Hänellä on viisi sisarusta joista hän on perheen kolmas lapsi. Äiti menehtyi rintasyöpään Madonnan ollessa vasta 5-vuotias.
Kun Madonna oli nuori hänen isänsä käski lapsia käymään musiikki tunneilla, hän soitti pianoa vähän aikaa jonka jälkeen sai vaihtaa piano opinnot baletti tunteihin. Hän menestyi hyvin tanssiopinnoissa.
Madonna kävi Rochester Adamsin High Schoolia jossa menestyi erinomaisesti. Varsinkin liikunnassa hän oli hyvä ja kuului cheerleader-ryhmään. Valmistumisen jälkeen hän sai tanssistipendin Michiganin yliopistoon.
Vuoden opiskelun jälkeen Madonna jätti opintonsa kesken ja muutti New York:iin luomaan tanssi uraa. Hän työskenteli pienellä palkalla Dunkin' Donutsissa ja Russian Tea Roomissa sekä oli taide ja valokuva mallina.
Vuonna 1979 hän oli Patric Hernandezin tausta tanssijana maailmankiertueella. Maailman kiertueen aikana Madonnalle ja Dan Gilroylle kehittyi romassi ja he perustivat bändin, jossa Madonna ensin soitti rumpuja ja myöhemmin soitti kitaraa. Vuoden jälkeen hän erosi bändistä jolloin hän muodosti yhtyeen Emmy entisen poikaystävänsä kanssa. Hän erosi pian Emmystä jonka jälkeen hän keskittyi dance- ja diskomusiikin sanoittamiseen ja tuottamiseen.
Sen jälkeen hänestä tuli New Yorkin paikallinen tanssiklubikuuluisuss. Hänen vakiopaikkojaan olivat klubit Danceteria ja Kansas Kansas.

Madonnan musiikki ja miten se vaikuttaa nuorisoon

Madonnan musikaalinen ura alkoi jo vuonna 1982 saadessaan levytyssopimuksen Warner Brothers Recordsilta ja jatkuu edelleen.
Madonna nousi jo uransa alkutaipaleella erittäin tunnetuksi artistiksi ja jatkaa yhä tunnettuna, hän täytti juuri 50 vuotta mutta aikoo silti jatkaa uraansa vielä pitkälle.
Hänen musiikkinsa vaikuttaa varmasti monella tavalla ihmisiin ja hän toimii myös varmasti roolimallina monille lapsille ellei vähän vanhemmillekin.

Madonnan poliittiset kannanotot

Madonna vastustaa Yhdysvaltojen presidenttiä George W. Bushia. Hän lauloi laulunsa "I Love New York" sanojen "just go to Texas, isn't that where they golf?" tilalla "just go to Texas and suck George Bush's dick!" Madonna tuki Wesley Clarkia vuoden 2004 Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Syksyllä 2006 hän tiedotti avustavansa Hillary Clintonia vuoden 2008 vaaleissa.

Lähde: Wikipedia

Tutkimuksen kohde

Madonna

Hänellä on vaikutusvaltaa ja hän on vaikuttanut jo pitkään. Hän vaikuttaa paljon musiikissa, mutta myös sen ulkopuolella. Madonna on monien ihmisten roolimalli. Hän on näytellyt elokuvissa ja kirjoittanut lastenkirjoja.

Uutisia


16.09.2008

Etelä-Amerikan fanit! Madonna ottaa osaa "Best International Pop Artist Award"-kilpailuun tämän vuoden MTV Latin Americalla. Äänestäkää MTV:n nettisivuilla nyt!

15.09.2008

"Get Stupid"-video Madonnan "Sticky & Sweet"-showsta on nyt saatavilla tämän sivuston"videos"-osiosta. Madonna halusi jakaa tiedon tästä videosta kaikkien kanssa. Klikkaa tästä katsoaksesi video!

08.09.2008

Seuraava show Buenos Airesin Estadio River Platella lisättiin juuri "Sticky & Sweet" kiertueaikataulun ja se pidetään 07.12. Liput showhun ovat jo myynnissä, joten tilaa omasi ennen kuin kaikki loppuvat!

Lähde: Madonna